Ny hjemmeside

Har du bruge for en ny hjemmeside som denne her.

Er du træt af din gamle hjemmeside og kigger du efter en ny hjemmeside? Har du prøvet selv at bygge en hjemmeside uden at komme helt mål med det du drømte om? Har du fået tilbud fra hjemmeside byggeret der var langt over dit budget?

Så helt rolig der har vil allesammen været. Vi har siden 2006 bygget over hundrede hjemmesider. Mange af dem i 123 hjemmeside, Shopify, Magneto, WordPress, Nemmehjemmeside og E-hjemmesiden. Det lød nemt og virkede til at være billigt. Når jeg kom i gang så endte det ofte med at koste en del mere en jeg havde forestillet mig at det skulle koste.

At bygge en ny hjemmeside er ikke det værste.

Når først din hjemmeside er bygget så kommer det værste. Det at få besøgende på ny hjemmeside er en udfordring af de store. Faktisk så er det i dag ret nemt at finde et team og få hjemmesiden sat op.

Det er er udfordringen, er at fylde tekster ind. Lave hjemmesiden seo optimeret og lovlig ifølge GDPR og Cooki- og privatlivspolitikker. Derudover skal din side også hacker sikres. Der skal være favicon i den rigtige størrelse. Hjemmesiden skal have en server med plads nok til at give dig en åbning på under 2 sekunder…

Hov tabte jeg dig der…

Det må du undskyld det var slet ikke meningen… men det jeg prøver at sige til dig er at når du skal have en hjemmeside så er der SÅ mange ting der skal være styr på og det hjælper vi dig med her.

Tjeklisten til en ny hjemmeside

Faktisk har vi lavet en tjekliste med ikke mindre en 30 ting du skal have styr på, når du har en hjemmeside.
Listen indeholder ting der både er tekniske og ting der er SEO optimering. Listen indeholder 30 ting du kan vinge af efterhånden som der er styr på dem.

Du får den ultimative tjekliste som de andre ikke vil fortælle dig om. Med tjeklisten i hånden så kan du nemt finde ud af hvad der skal være styr på når du har en hjemmeside.

Når du bestiller en hjemmeside som rumfidusen, som du besøger lige nu. Så får du tjeklisten med som en Bonus. Vi tør nemlig godt fortælle dig hvad der skal være styr på og hvad vi har styr på.
Spar 249 kr på tjeklisten. ( Vil du købe tjeklisten uden at bestille en ny hjemmeside, så kan du sagtens gøre det ) Men ikke nok med det. Du får mindst 20 af de 30 ting sat op med din hjemmeside. Du skal ikke selv tænke på de 20 ting. Det sørger vi får når siden opbygges.

SEO optimering på din hjemmeside

Når du får din hjemmeside så undgår du ikke at tænke på SEO optimering. Men det er alt det sjove, du skal nemlig have kunderne til at komme ind til dig når de leder efter dig på Google. Det er lidt af en kunst men du kan lære nogle teknikker som hjælper kunderne med at finde din hjemmeside.

Viste du at der laves milliarder af søgninger i sekundet via Google og nogle af dem leder efter dig. Faktisk vil Google gerne vise dig frem men hvis du ikke har fortalt Google at du findes og hvad du kan så leder google ikke efter dig.

Nogle af teknikker får du med når du bestiller din hjemmeside. Faktisk så får du en e-bog med hvor du lære hvordan du skriver tekster det er SEO optimeret. Ja du får en komplet guide i hvordan du kan snakke med google via dine tekster. Her sparer du 499 kr.

Linkbuilding on- og off- page

Din ny hjemmeside skal snakke med Google. Det er det der hedder SEO optimering, sådan hurtigt forklaret. Men det handler om at du skal kommunikerer med Google så søgemaskinen forstår dig og der skal du lære hvordan du gør det.

Mange tror at linkbuilding er mega svært og forbeholdt for dem der har lært det over de sidste 20 år men faktisk så er det slet ikke sandt. Ja det er kompliceret men det er ikke alt der er det. Nogle ting kan du faktisk selv gøre uden de store problemer.

Når du lære hvordan du skal lave linkbuilding på din hjemmeside og uden for din hjemmeside så kan du faktisk komme ret langt og hvis du samtidig bruger teknikkerne til at skrive tekster så kan du overhale nogle af dine konkurrenter og finde vej til både side 3, 2 og 1 på Google

Hvad koster en ny hjemmeside som Rumfidusen

Lige nu kan du købe en hjemmside som denne her til 12.000 kr + moms. du må selv bestemme om du vil betale den over 1, 2, 3 eller 4 måneder. det er helt op til dig.

Prisen er for hjemmesiden og din bomus er tjekliste med 30 ting du skal have styr på med en ny hjemmeside og Den lille SEO bog samlet værdi lige under 750 kr.
Som ekstra bonus så får du adgang til vores kæmpe FACEBOOK kursus med masser af tips og tricks til hvordan du bliver set på Facebook uden at betale for det.

Når din hjemmeside er betalt så er den 100% din.

Hvis du vil kan du hyre andre ind og rette i den da den ikke er fyldt med en masse hemmelige koder eller plugins som ingen kan finde ud af.

Du vil fra starten kunne oprette flere sider eller skrive blogopslag.

Du vil få adgang til et video område hvor du kan se hvordan du skal lave ændringer på din hjemmeside. Så du hele tiden kan være selvkørende.

Du vil også få 14 dage med et sindsyg godt SEO værktøj der viser dig at de ting vi har lovet at have styr på, dem er der styr på.

Et er at vi siger der er styr på det men vi tør godt vise dig at der faktisk er styr på det.

Her kan du læse lidt om os bag Rumfidusen